Descarca harti

25 February 2018 | Author: | Posted in General

Atunci cand mergeti in vacanta sau intr-o locatie unde nu aveti internet sau internetul este cu semnal slab(in tarile in care datele mobile sunt exagerat de scumpe,mai ales in tarile non-UE)solutia cea mai buna este sa salvati o zona din google maps pe telefonul dumneavoastra mobil sau chiar pe tableta si sa navigati offline.
Primul pas:
Deschideti aplicatie Google Maps:
În partea de jos, atingeți numele sau adresa locației(o sa va arat direct pe mobil (samsung)
Dupa apasarea butonului Descarcati,google ofera posibilitatea de a micsora zona sau mari(dumneavoastra decideti cat de mult aveti nevoie(puteti sa descarcati mai multe harti, pentru a vedea mai bine(mai putin zoom)Dupa care apasati din nou Descarcati harta dumneavoastra a fost salvata.
Dumneavoastra puteti salva hartile pe un Card SD (dupa cum vedeti in imaginea de mai sus, harta va ocupa pana la 40MB din spatiul telefonului/tabletei.Mai multe harti gps gasiti pe forumul nostru(harti pentru sisteme de navigatie.
PS:pe forum va punem la dispozitie gratuit Harti Navigon pentru android
Pentru a salva hartile pe un card SD urmati pasii:
Deschideți aplicația Google Maps
În stânga, sus, atingeți Meniu Hărți offline.
În dreapta sus, atingeți Setări
Sub „Preferințe privind stocarea”, atingeți Dispozitiv [​IMG] Card SD.
Note:
Cand sunteti offline puteti sa obtine indicatii rutiere dar nu si despre orientare pentru transport public,mers pe bicileta.Nu puteti obtine informatii despre trafic,alte trasee,drum in lucru,drumuri cu mai multe benzi,nu puteti evita drumurile cu taxa.
Drum bun sa aveti,speram ca acest tutorial va este de folos.

Author:

This author has published 1 articles so far. More info about the author is coming soon.

Leave a Reply